Retina

  • Samsung do prodhojë ekrana për iPad Mini 2

    Duket se kompania Apple ka vendosur të krijoi një marrëveshje për prodhimin e ekranave Retina të iPad Mini 2 me konkurrentin më të madh në planet për teknologji: Samsung. Kompanitë si Sharp, LG dhe një kompania tjetër jo aq e njohur, AUO (kompania Taivanese), kanë prodhuar ekrana për iPad-ët...
  • iOS 5.1 beta 3 zbulon se iPad 3 do të posedon Siri dhe procesor quad-core?

    iOS 5.1 3 beta verzion, të cilën Apple e publikoi vetëm për programerët, zbulon se tableti më i ri iPad 3, do të posedoj quad-core procesor së bashku me asistentin personal Siri. Ne beta verzionin tek sistemi operativ mobil është shtuar një seksion i ri në menun e tastierës me...