retweet

  • 30 vite burg sepse në Twitter kishin nxitur panikë të rreme!

    Një mësues meksikan i quajtur Gilberto Martinez Vera dhe një udhëheqëse e radios e njohur si Maria de Hesus Bravo Pagola, mund të marrin edhe deri në 30 vite burg, dënim për terorizëm sepse përmes rrjetit Twitter kishin nxitur panikë të rreme për rrëmbime të fëmijëve dhe të njerëzve...
  • Bebja e Beyonce’s vendos rekord të ri në Twitter

    Rekordet janë bërë për t’u thyer, dhe e gjithë kjo histori e thyerjes se rekordit filloi kur diva e muzikës, Beyonce shkroi në Twitter se është shtatëzënë. Ky lajm theu rekordin paraprak, duke siguruar një rekord të ri prej 8.868 cicërima në sekondë. Të ju tregojmë me saktësisht se...