Reuters

 • Hakerët rrëzojnë uebfaqen Reuters

  Që prej të enjtes, përdoruesit kinez nuk kanë arritur të kenë akses në asnjërin prej versioneve të faqes për lajme Reuters. Sipas një kontrolle të bërë nga GreatFire.org, organizatë kjo e cila monitoron uebfaqet që mund të ofrojnë qasje tek përdoruesit në Kinë, portali Reuters është gjetur i bllokuar...
 • Automjetet e reja Mercedes-Benz me Facebook dhe Google aplikacione të integruara?

  Prodhuesi i automjeteve Mercedes-Benz në CES 2012 e cila u mbajt në Las Vegas njoftoi se një seri e automjeteve të cilat do të lansohen në shitje që në vitin 2013 do të posedojn aplikacione të integruara për Facebook, Yelp dhe Google. Aplikacionet do të jenë pjesë e mbrace 2 sistemit...
 • Facebook do të blejë Skype?

  Facebook dhe Google janë duke menduar ose për të blerë Skype ose për të realizuar ndonjë bashkpunim me Skype e cila kishte shtyrë daljen në berzë, shkruan Reuters duke cituar burime anonime. Sipas një burimi, themeluesi i Facebook, Mark Zakerberg është i përfshirë në marrëveshjet e brendshme për blerjen...
 • iPhone 5 vjen në shtator?

  Gjenerata e pestë e telefonave të mençur të kompanis Apple, iPhone do të shfaqet në shtator sipas tre burimeve nga kontinenti i Azisë. Prodhimi i telefonave të mençur iPhone, që do të posedojnë procesor më të shpejtë pritet të fillojë në korrik ose gusht, thuhet në një raport të...