risi

 • Së shpejti edhe DDR4

  Sipas njoftimëve , standardi DDR4 pritet të miratohet,dhe në një të ardhme të afert, të hidhet në treg nga JEDEC .Qipseti i ri i DDR4 nuk do të thot se është vetëm më i shpejt sesa DDR3 , por është kreit një ndryshim tjetër . Njëra ndër pyetjet është...
 • Sot arrin Firefox 13

  Versioni i ri i shfletuesit Mozilla, i cili duhet të paraqitet sot, do të sjellë këto risi: ​​faqe startuese të ridizajnuar dhe tabs, dhe Reset opsioni për Firefox – e cila është menduar të zgjidh problemet e mëdha me një klik. Version 13 do të prezantohet zyrtarisht sot (5 qershor), kur...
 • Shikoni 15 video nga Android 4.0 për Droid Razr

  Pronarët e Motorola Razr Droid në fund të qershorit do të pasurohen me Ice Cream Sandwich sistemin operativ kurse në ndërkohë mund të shikojn çfar ju sjell versioni më i ri i Android. Motorola publikoi 15 video që tregojnë se si duket Ice Cream Sandwich në Droid Razr telefonin dhe se çfarë...
 • Promovoni statuset në Facebook

  A e keni ditur se postimet(statuset) që i bëni në Facebook i shohin vetëm 12 përqind e miqve tuaj? Facebook paraqiti një opsion të ri i cili do të ketë për qëllim të rris këtë përqindje. Bëhet fjalë për opsionin Highlight e cila për një çmim të pa përcaktuar...
 • Konfirmohet zyrtarisht, Resident Evil 6

  Adhuruesit e apokalipsit të zombieve tani mund të jenë të lumtur, sepse është konfirmuar zyrtarisht loja Resident Evil 6. Kompania Capcom ka njoftuar sot se loja e ardhshme Resident Evil 6 do të lansohet me vonë këtë vit. Përveç konfirmimit të lansimit, ata kanë shpërndarë edhe një video e...
 • Mozilla parashikon versionin e Firefox për tabletë

  Mozilla ka ofruar një paraqitje të parë të shkurtër të Firefox për tabletët si ueb shfletues. Kompania përshkroi produktin e saj si një “evolucion i paraardhësve të saj, me disa zgjerime të shtuara që të përfitojmë një madhësi me të madhe në ekranët e tabletëve,” u tha në një...
 • Publikohet Opera 11

  Opera më në fund pas shum beta testimeve publikoi Opera 11 shfletuesin i cili tani ka një organizim të skedave në grupe dhe lëvizje vizuele me miun për navigim të faqeve. Me Opera 11, arrijnë edhe qindra shtojca për personalizim të shfletuesit, të cilat janë standarde tek shfletuesit konkurent,...