rrjet social

 • Facebook ka filluar punën në aplikacionet VR

  Drejtori për produkte i rrjetit social Facebook, Chris Cos, tha se kompania tashmë është duke punuar në krijimin e aplikacioneve për realitet virtual. Sqarimi gjatë një interviste në CodeMedia nuk ishte edhe shumë i detajuar, por ajo që kuptohet është se përdoruesit do të jenë në gjendje të shpërndajnë...
 • Twitter blen shërbimin Niche

  Rrjeti social Twitter ka njoftuar për blerjen e Niche-s, një rrjet profesional për krijuesit e rrjeteve sociale që mundëson analizimin dhe rritjen e audiencës së tyre. Niche ka qenë ndërmjetësues ndaj rrjetit social Twitter dhe Vine brenda vitit të kaluar duke ndihmuar kompaninë në zhvillim ekonomik si dhe duke...
 • Quick Promote, funksioni i ri për reklama nga Twitter

  Twitter është duke bërë më të lehtë se kurrë reklamimin për biznese të vogla në platformën e saj. Kompania prezantoi Quick Promote të Mërkurën, një funksion i ri për reklamim që iu lejon bizneseve të vogla të promovojnë cicërimat e tyre direkt nga paneli analitik. Cicërimat e promovuara, të...
 • Twitter është duke u bërë kompani reklamuese

  Rrjeti social Twitter është duke bërë kompani reklamuese duke shfaqur kështu ‘cicërimat e promovuara’ në platformat e palës së tretë si Flipboard dhe Yahoo. Rrjeti social kishte paguar kompanitë gjatë vitit 2010 për të ofruar cicërimat e tyre reklamuese gjatë transmetimit tek përdoruesit, por tani është duke ofruar pako...
 • Facebook me përfitime të jashtëzakonshme

    Facebook shpalosi përfitimet prej 701 milionë dollarëve për tremujorin e katërt të vitit të kaluar, duke u rritur për 34% nga viti 2013. Të ardhurat nga reklamat u rritën për 53% në 3.59 miliardë dollarë, thuajse 70% e tyre u arritën nga reklamat tek pajisjet telefonike. Gjigandi i...
 • Sony kërcënon rrjetin social Twitter

  Sony ka kërcënuar rrjetin social Twitter që nëse nuk bllokon llogaritë që vazhdojnë të postojnë materialet e hakuara nga sulmi që ndodhi në Sony Pictures Entertainment (SPE) atëherë do padisë kompaninë. Avokati i kompanisë së filmave, David Boies ka dërguar një letër rrjetit social duke kërkuar që ato llogari...
 • Facebook lejon restorantet të postojnë menytë në faqet e tyre

  Me qëllim për të mbajtur përdoruesit në platformë dhe mundësisisht të nxit ata për më shuma reklama, Facebook ka filluar të lejojë restorantet të postojnë menynë në faqet e tyre në Facebook. Ky rrejt social gjigant është duke përdorur platformën nga Constant Contact, SingePlatform,  një shërbimin që ju lejon...
 • Twitter prezanton dy funksione të reja

  Twitter ka shtuar dy funksione të reja në shërbimin e tij që kanë të bëjnë me ngarkimin e fotove dhe shpërndarjen e tyre. Tani mund të  etiketoni shokë në fotot që ngarkoni dhe mund të ngarkoni deri në katër foto përnjëherë. Nëse ju dëshironi të etiketoni persona në fotot...
 • WhatsApp dyfishon numrin e përdoruesve aktiv brenda 10 muajve

  Shefi i aplikacionit WhatsApp, Jan Koum njoftoi të hënën se platforma për dërgimin e mesazheve tani ka arritur 430 milion përdorues aktivë. Vlera është rritur për 200 milion që nga prilli i vitit 2013, që do të thotë se përdoruesit janë dyfishuar për më pak se një vit. Po...