rrjet social

 • Promovoni statuset në Facebook

  A e keni ditur se postimet(statuset) që i bëni në Facebook i shohin vetëm 12 përqind e miqve tuaj? Facebook paraqiti një opsion të ri i cili do të ketë për qëllim të rris këtë përqindje. Bëhet fjalë për opsionin Highlight e cila për një çmim të pa përcaktuar...
 • Twitter sa ka të ardhura për një vit Apple ka vetëm për një ditë!

  Kompania hulumtuese eMarketer zbuloi se Twitter në deri në fund të vitit 2014 do të arrijë në 540 milionë dollarë të ardhura në vit nga reklamat. Twitter në vitit 2011 nga reklamat ka përfituar 139,5 milionë dollarë. Ky numër nuk është aspak i vogël, megjithatë është pothuajse është asgjë në...
 • Microsoft po zhvillon rrjetin e vet social?

  Nëpër internet tashmë po qarkullojnë disa foto të rrjetit të ri social nga kompania Microsoft e quajtuar “Socl.” Raporte të ndryshme tregojnë se Microsoft është duke punuar brenda kompanisë në bashkëpunim me shumë ekipe të specializuara në mënyrë që ky rrjet social të dalë i mirë në të gjitha...
 • MySpace pranon “humbjen”.

  Edhe pse në fillim të vitit MySpace kishte paralajmëruar një kthim triumfues për tu ngitur në majen e rrjeteve sociale, 8 muaj më vonë kishin kuptuar se nuk mund të konkurohet gjiganti Facebook, dhe vendosët të nxjerin ndonjë dobi, nga ky rrjet social. MySpace ka konfirmuar nënshkrimin e marrëveshjes...
 • Menaxhimi i Facebook fan pages, u bë më e thjesht.

  Menaxhimi i Facebook fan pages, u bë më e thjesht.

  Rrjeti social startoi, opsione të reja dhe të përmisuara për menaxhimin administrativ të fan pages. Tani kontrollin që keni mbi faqen tuaj, do të implementoni përmes një interfejsi më të thjesht, me të cilën administratorët do të kyçen në opsionet e menaxhimit shum leht, pa patur nevoj të hulumtojnë...
 • Dje në facebook shokët tuaj kishin mundësi të lexojnë të gjitha “chat” bisedat.

  Facebook riktheu chatin i cili ishte larguar për arsye se ishte zbuluar një lëshim në pivatësin. Lëshimi fillimisht u zbulua nga TechCrunch, të cilët lajmëruan se duke përdorur opcionin “Preview my Profile”, nga mundësit për privatësi, mund ti shikosh të gjitha bisedat e shokëve(friends). Reagimi i facebook rreth këtij...