rrjeti social

 • Facebook lanson shërbimin Messenger edhe në ueb

  Rrjeti social Facebook ka lansuar shërbimin Messenger tani edhe në ueb. Kjo tashmë është e mundur përmes faqes Messenger.com, ku ju mund ta përdorni atë vetëm nga faqja kryesore e Facebook-it. Kompania ka thënë  se kjo nuk do të thotë që shërbimi për bashkëbisedim është larguar nga faqja kryesore...
 • Facebook tani iu lejon të zgjidhni personin që do të menaxhoi llogarinë tuaj pasi të vdisni

  Facebook tani iu lejon përdoruesve të zgjedhin se kush do të menaxhoi llogarinë e tyre pasi ata të vdesin. Rrjeti social ka lëshuar një funksion të ri që iu lejon përdoruesve të caktojnë një shok të veçantë që do të jetë në gjendje të ketë akses në llogarinë e...
 • Twitter fajëson platformën iOS 8 për humbjen e 4 milionë përdoruesve

  Gjatë raportimit të përftimeve për tremujorin e katërt të vitit të kaluar, Twitter zbuloi që ka shtuar 4 milionë përdorues të rijnë aktiv, duke sjellur kështu numrin total prej 288 milionë përdorues, shifër që sipas analistëve duhej të ishte 292 milionë. Por rrjeti social Twitter nuk është duke fajësuar...
 • Twitter fiton 12 cent për çdo shpërndarje!

    E gjithë vëmendja ishte tek rritja e përdoruesve të rrjetit social kur kompania prezantoi përfitimet për tremujorin e katërt të vitit të kaluar. Twitter tha se kishte 288 milionë përdorues aktiv deri në fund të tremujorit të katër, një rritje për 20% në krahasim me periudhën e ngjashme...
 • Twitter është duke u bërë kompani reklamuese

  Rrjeti social Twitter është duke bërë kompani reklamuese duke shfaqur kështu ‘cicërimat e promovuara’ në platformat e palës së tretë si Flipboard dhe Yahoo. Rrjeti social kishte paguar kompanitë gjatë vitit 2010 për të ofruar cicërimat e tyre reklamuese gjatë transmetimit tek përdoruesit, por tani është duke ofruar pako...
 • Facebook blen rrjetin QuickFire

  Facebook njoftoi të Enjten që ka blerë rrjetin QuickFire, një infrastrukturë për video, në mënyrë që të zgjerojë dhe përmirësojë eksperiencën e videove në faqe. “Videot janë pjesë shumë e rëndësishme në Facbook,” tha një zëdhënës në një deklaratë të dërguar me e-mail adresë. “Ne jemi të kënaqur që...
 • Facebook prezanton Anonymous Login dhe përditëson Facebook Login

  Facebook ka prezantuar dy mënyra të reja për t’u kyçur në aplikacione duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook. Aftësia për t’u kyçyr në shërbimet e tjera duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook ka qenë gjithmonë një mënyrë e përshtatshme, por kostoja e kësaj lehtësie ka bërë që nganjëherë të...
 • Facebook blen aplikacionin Moves

  Kompania mbrapa aplikacionit të famshëm për fitnes, Moves njoftoi zyrtarisht se është blerë nga rrjeti social Facebook. Detajet financiare të transaksionit nuk janë zbuluar ende. Ashtu si Instagram dhe Whatsapp, Moves do të vazhdojë të funksionojë i pavarur. Tani për tani zhvilluesit e aplikacionit nuk do të shpërndajnë të...
 • 44% e përdoruesve të Twitter-it nuk kanë bërë asnjë cicërimë

  Twitter ka njoftuar se ka pasur 241 milionë përdorues aktiv brenda tre muajit të fundit të vitit  2013, por sipas disa raporteve nga Twopcharts, uebfaqe e cila monitoron aktivitetin e llogarive në Twitter, 44 përqind e përdoruesve të këtij rrjeti social nuk kanë bërë kurrë asnjë cicërimë/tweet. Bazuar në...