rusia

  • Windows Phone, Android dhe disa pajisje me iOS rrezikohen nga një virus kompleks

    Një virus i ri, i konfirmuar nga Kaspersky Labs, është duke u sillur në pajisjet telefonike. Duket se virusi ka për qëllim pajisjet telefonike me platformë mobile Windows Phone dhe Android. Po ashtu, pajisjet që janë të modifikuara (jailbreak) nga Apple janë gjithashtu të infektuara, si dhe disa aplikacione...
  • Twitter njeh Kosovën si shtet

    Nuk e di a ju kujtohet kur para disa muajsh ne postuam në artikull për njohjen e Kosovës si shtet nga mikroblogu Twitter. Epo, ja që mundi i Gent Thaçit nuk shkoj huq, Thaçi kishte hapur një kuadër diskutimi në strofullën e diskutimeve të Twitter dhe kishte kërkuar që...
  • Twitter ta njohë Kosovën si shtet?

    Një përdorues shqiptar i Twitter, Gent Thaçi ka marrë një iniciativë diskutimi në Twitter për pranimin e Kosovës si vend i pavarur në lokacionet e Twitter. Genti, ka marrë këtë iniciativë pasi që postoi një cicërimë të Eliza Dushkut në Twitter, hetoi se ai ndodhej në Rusi, që nuk...