samsung galaxy

 • Samsung Galaxy S6 do të jetë i ndërtuar nga metali

  Samsung ka postuar në llogarinë zyrtare të kompanisë në Instagram një foto që shfaq pamjen e telefonit Galaxy S6. Telefoni është paraqitur në profil duke zbuluar një dizajn të hollë të ngjashëm me videot e publikuara disa ditë më parë nga kompania. Prapavija e kësaj foto ka një pamje...
 • Pamjet e lëshuara të Samsung Galaxy S6 shfaqin 5 versione të ndryshme

  Është thënë se mund të shohim më shumë se një version të telefonit të ardhshëm Samsung Glaxy S6, por tani duhet që ai numër është rritur në pesë modele të ndryshme. Bazuar në fotot e lëshuara nga CNET Korea, Samsung është duke punuar në pesë varianta të ndryshëm për...
 • Shfaqen pamje të reja të Samsung Galaxy S Edge

  Më parë, ne iu kemi treguar që Samsung ka filluar shpërndarjen e ftesave për evenimentin që do të mbahet më 1 Mars në Barcelonë, ku kompania pritet të prezantojë telefonin e mençur Galaxy S6. Ftesa përmban një dizajn të lakuar që ne mendojmë se i përket telefonit të ardhshëm...
 • Samsung Galaxy S6 do të vijë në dy versione

  Samsung ka në plan të bëjë disa ndryshime madhështore në dizajn në telefonat e ardhshëm, bazuar në një raport nga Business Insider. Po ashtu, disa burime që vijnë nga kompania Samsung tregojnë që Galaxy S6 pritet të vijë në dy modele: njëri me trup metalik dhe tjetri me ekran...
 • Samsung lanson Galaxy Grand 2

  Samsung ka lansuar pajisjen Galaxy Grand 2, një pajisje e menqur me ekran 5.25 inç që është pasardhës i pajisjes Galaxy Grand, e cila po ashtu njihet si pajsje me ekran të madh. Pajisja ka një ekran me madhësi 1280×720, procesor Quad-Core 1.2 GHz, 1.5 GB RAM, 8GB hapsirë...
 • USB 3.0 po vjen në tabletë dhe smartphone

  Deri në fund të vitit 2012 tabletët dhe smartphonet do pajisen me USB 3.0 të bazuar në microUSB, e cila do të lejoj transferimin e të dhënave më shpejtë se sa e tanishmja, USB 2.0. USB 3.0 teorikisht lejon transferimin e të dhënave deri në normën prej 625 MB/s,...
 • Samsung Galaxy S arrinë në Mbretërinë e Bashkuar

  Shumë telefona të bukur janë duke arritur në Mbretërinë e Bashkuar, dhe tani në radhë është Samsung. Duke iu falenderuar Vodafone, tani në tregun e telefonave celular të Mbretërisë së Bashkuar do arrijë edhe telefoni më i ri nga Samsung, është fjala për Samsung Galaxy S. Ne do ju...