seagate

 • NSA spiunon edhe Hard Disqet tona personale

  Agjencia e Sigurisë Kombëtare në SHBA (NSA), fsheh softuer sekret në hard disqet të instaluara në miliona kompjuterë. Më të prekur nga ky softuer i cili ka për detyrë spiunimin e tyre janë kompanitë Western Digital, Seagate dhe Toshiba, por edhe prodhuesit tjerë të HDD-ve, thonë ekspertët nga Kaspersky...
 • Seagate prezanton hard disqe pa tela për telefona dhe tableta

  Kompania Seagate ka sjellur tri modele të hard disqeve që ofrojnë hapësirë për akumulimin e të dhënave. Modeli i parë, Seagate Seven, do të jetë disku më i hollë portativ me 500GB me lansimin në fund të këtij muaji. Modeli tjetër, Seagate Personal Cloud, ofron hard disk 3TB, 4TB...
 • Seagate lanson hard disk me 8TB

  Seagate ka lansuar një hard disk 3.5 inç me 8TB për vetëm 260 dollarë. Duket që është ‘tmerrsisht’ i lirë në krahasim me hard disqet e tjera aktuale në dyqane. Megjithatë, mos nxitoni shumë për të shkarkuar lojëra, filma apo programa televiziv në këtë hard disk, pasi që disku...
 • Toshiba lanson 5TB HDD me shpejtësi 7200 RMP

  Toshiba zyrtarisht ka lansuar HDD-në 5TB me shpejtësi 7200rpm. I dizajnuar për serverë të rangut mesatar, Toshiba ka sjellur serinë MG04 të disqeve me 1TB, 2TB, 3TB, 4TB dhe 5TB. Seria MG04 e këtyre hard disqeve vjen me shpejtësi 7200rpm dhe 64MB ose 128MB depo të fshehtë. Natyrisht, që ...