sharp

  • Samsung do prodhojë ekrana për iPad Mini 2

    Duket se kompania Apple ka vendosur të krijoi një marrëveshje për prodhimin e ekranave Retina të iPad Mini 2 me konkurrentin më të madh në planet për teknologji: Samsung. Kompanitë si Sharp, LG dhe një kompania tjetër jo aq e njohur, AUO (kompania Taivanese), kanë prodhuar ekrana për iPad-ët...
  • Sharp lanson TV-në më të madhë në Evropë

    Kompania Sharp ka lansuar TV-në më të madhe që ka qenë ndonjëherë në shitje në Evropë, i cili ka një madhësi prej 90 inç dhe është më i madh se modeli i cili ka mbajtur rekordin më parë, pra LG me 84 inç. Ky model nga Sharp, Aquos LC-90LE757,...
  • Arrinë celular me 3D kamerë

    Aftësia për të inçizuar 3D filma së shpejti nuk do jetë ekskluzive vetëm për kamerat e shtrejta filmike. Sharp ka prezentuar modulin e parë për 3D kamerë për paisjet celulare, i cili ka aftësi për të inçizuar 3D video me rezulucion 720p. Ky modulë është menduar kryesisht për telefonat...