shërbimin

  • Twitter blen shërbimin Niche

    Rrjeti social Twitter ka njoftuar për blerjen e Niche-s, një rrjet profesional për krijuesit e rrjeteve sociale që mundëson analizimin dhe rritjen e audiencës së tyre. Niche ka qenë ndërmjetësues ndaj rrjetit social Twitter dhe Vine brenda vitit të kaluar duke ndihmuar kompaninë në zhvillim ekonomik si dhe duke...