shpejt

  • Në SHBA tani dërgojnë para nëpërmjet Facebook Messenger

    Facebook paraqiti një tipar të ri dhe së shpejti përdoruesit do të jetë në gjendje të thjesht për të dërguar të holla për miqtë e tyre nëpërmjet një mesazhi në Facebook. Funksioni fillimisht do të jetë në dispozicion në Shtetet e Bashkuara, dhe përparësi më e madhe është fakti...
  • StoreDot mbush baterinë brenda disa sekondave

    Telefonat e mençur gjithnjë po bëhen edhe më të mençur, por një gjë e tillë nuk po ndodh edhe me bateritë e tyre. Kjo po rezulton të jetë shumë e mërzitshme për të gjithë ata që qëndrojnë vazhdimisht afër murit me mbushësin e kyçur në pajisjen e tyre duke...
  • Toshiba sjell kartat më të shpejta në botë

    Kartat microSD të fundit nga kompania Toshiba janë kartat më të shpejta në botë. Versioni me 32GB të microSD kartës arrinë të lexoj deri në 260MB/s dhe të shkruajë 240MB/s. Po ashtu, Toshiba ka sjellur edhe versioni 64GB, por ky version nuk është aq i shpejtë pasi që arrinë...