shpejtesi

  • Samsung prodhon microSD UHS-1

    Samsung ka filluar që të prodhoj në masë të madhe mircoSD card UHS-1 (High Speed Ultra-1) , në mënyrë që të përmirsoj shpejtësin e transferimit të dhënave . Në treg do të gjendën microSD me kapacitet deri në 16GB , dhe me shpejtësi maksimale deri në 80Mb/s. MicroSD tjera që gjinden...
  • Mozilla prezenton planet per Firefox 4.

    Firefox 4 beta verzion do të publikohet në qershor, njoftoi Mike Beltzner drejtor kryesor i produkteve të Mozillas i cili publikoi dhe një video prezentim me planet se si do të duket shfletuesi i rri. Objektivi i parë do të jetë të përshpejtohet Firefox, e cila është e nevojshme duke...