shperndarje

  • Twitter fiton 12 cent për çdo shpërndarje!

      E gjithë vëmendja ishte tek rritja e përdoruesve të rrjetit social kur kompania prezantoi përfitimet për tremujorin e katërt të vitit të kaluar. Twitter tha se kishte 288 milionë përdorues aktiv deri në fund të tremujorit të katër, një rritje për 20% në krahasim me periudhën e ngjashme...
  • Android 5.0 Lollipop vazhdon ende të mbetet jashtë tabelës

    Google ka lëshuar shifrat e përditësuara për shpërndarje të platformës Android, shifra që japin një rezultat shumë interesant. KitKat vazhdon të mbetet ende në shumicën e pajisjeve duke arritur 39.1% të të gjithë përdoruesve të platformës Android 4.4 deri në 4.4.4. Në krahasim me të dhënat e muajit të...
  • Twitter lëshon mjetin “Web Analytics”

    Twitter ka lëshuar mjetin më të ri Web Analytics që do të ndihmoj për sigurimin e disa paqartësive të pronarëve të faqeve të internetit, pra përdoruesit do të dinë trafikun e cicërimave, lidhjeve dhe etiketave të tyre. Twitter Web Analytics ka për qëllim të ju ofroj përdoruesve më shumë...