shtojca

 • Deaktivizoni komentet e faqeve të ndryshme me Shut Up

  Ekzistojnë portale dhe faqe të ndryshme të internetit, të cilat shkëlqejnë nga vizitorët, por ka edhe faqe të cilat janë të mbushura më komente spam, ngacmime, sharje e shumë tjera. Shut Up është një shtojcë për shfletuesin Chrome, e cila ju mundëson të largoni komentet në çdo uebfaqe që...
 • Rrëmbehen profilet e Facebook përmes shtojcave të Chrome

  Nuk është e lehtë të mbrohesh në internet, e poashtu nuk mund të ju shmangesh kërcënimeve të shumta nga persona të ndryshëm, prandaj mundohuni që së paku kur e përdorni internetin mos klikoni në lidhjet që dyshoni në to, dhe mos instaloni shtojca të dyshimta në shfletuesin tuaj, sepse...
 • Google+ me fuksione të reja për YouTube dhe Chrome

  Google njoftoi integrimin e saj të mëtejshëm të YouTube dhe Chrome në rrjetin e vet social, Google+. Gjigandi i kërkimit e bëri njoftimin në blogun e vet zyrtar të enjten, duke treguar se si ekipi i Google ka vazhduar ta integroj YouTube’n dhe Chrome’n në Google+. Verën e kaluar,...
 • Shtojcë për Chrome, e cila përkthen postimet dhe komentet në Google+

  Google ka lëshuar një shtojcë të re, e cila siguron përkthim me të lehtë të postimeve dhe komenteve tek përdoruesit e rrjetit social Google+. Google Translate për Google+, është lëshuar të hënën dhe është një shtojcë e thjeshtë për shfletuesin Google Chrome që përkthen postimet dhe komentet në më...
 • Publikohet Opera 11

  Opera më në fund pas shum beta testimeve publikoi Opera 11 shfletuesin i cili tani ka një organizim të skedave në grupe dhe lëvizje vizuele me miun për navigim të faqeve. Me Opera 11, arrijnë edhe qindra shtojca për personalizim të shfletuesit, të cilat janë standarde tek shfletuesit konkurent,...