shtojcë

 • Mijëra uebfaqe me WordPress në rrezik

  Mijëra uebfaqe janë në rrezik si pasojë e një dobësie të pazbuluar më parë në një shtojcë në WordPress, për të cilën hulumtuesit thonë se mund të përdoret për të injektuar kode të dëmshme tek uebfaqet. Kjo e metë ekziston në Facybox, një mjet i famshëm për shfaqjen e...
 • Facebook shton butonin Subscribe për faqet e internetit

  Siç edhe pritej, Facebook ka shtuar butonin Subscribe edhe për faqet e internetit, një shtojcë sociale që çdo pronar i një faqeje mund ta shtojë atë në faqen e vet pa problem, duke ju dhënë vizitorëve mundësi që të abonohen vetëm me një klikim. Butoni Subscribe për faqet e...
 • Twitter lëshon mjetin “Web Analytics”

  Twitter ka lëshuar mjetin më të ri Web Analytics që do të ndihmoj për sigurimin e disa paqartësive të pronarëve të faqeve të internetit, pra përdoruesit do të dinë trafikun e cicërimave, lidhjeve dhe etiketave të tyre. Twitter Web Analytics ka për qëllim të ju ofroj përdoruesve më shumë...
 • Facebook shton butonin “Subscribe”

  Facebook ka shtuar butonin me të ri në profilet e përdoruesve që ju lejon të abonoheni dhe të ndiqni çdo përdorues, pavarësisht nëse është mik i juaji ose jo. Duke filluar nga sot, përdoruesit mund të shohin butonin Subscribe në çdo profil të Facebook. Butoni ju jep mundësi të...
 • Shto Facebook Like në rezultatet e Google

  Google mori idenë për të shtuar +1 butonin për të ndarë rezultatet me të tjerët, kurse Crossrider e vazhdoi këtë ide duke krijuar Google +Like shtojcë(ang. plugin) për Firefox, IE dhe Chrome me të cilën shton një Like buton tek rezultatet e Google. Më atë mund të bëni “like”...
 • Microsoft publikoi shtojcë për të rikthyer H.264 në Chrome.

  Microsoft publikoi shtojcë për Chrome për Windows përdoruesit me të cilën rikthen mbështetjen e video kodekseve H.264, në shfletuesin e Googles(Chrome). “Kemi futur në përdorim Windows Media Player HTML5 shtojcën për Chrome, me të cilën përdoruesit e Windows të cilët përdorin Google Chrome të mund të shikojnë H.264 video.”,...
 • Firesheep thyen Facebook llogari përmes WiFi.

  Shtojca për Firefox – Firesheep ju mundëson të thyeni shum lehtë ndonjë profil ose llogari të rrjeteve sociale, dhe faqe tjera vulnerability përmes WiFi rrjetit duke ju vjedhur “cookies“. “Kur futeni në ndonjë uebfaqe zakonisht filloni duke ju dërguar emrin e llogaris dhe fjalëkalimin. Serveri pastaj kontrollon nëse profili...