skype

 • T9000, virusi i ri që po shpërndahet në Internet

  Një virus i ri e tepër i sofistikuar po shpërndahet në Internet, virus përmes të cilit mund të vidhen të dhëna, fjalëkalime por edhe të merren video-xhirimet nga bisedat e bëra përmes Skype. Virusi i quajtur T9000 është vazhdim dhe version më i avancuar i virusit më të mëparshëm që...
 • Microsoft: Skype së shpejti edhe në ueb

  Përdoruesit shumë shpejtë do të jenë në gjendje të përdorin Skype-in nga shfletuesit pa pasur nevojë të shkarkojnë ndonjë gjë. Microsoft njoftoi të Premten që shumë shpejtë do të lansojë një version të bazuar në ueb për platformën e video-konferencave. Versioni i ri i Skype-it, i cili është ende...
 • Skype mundëson video-thirrje në formatin HD

  Skype lëshoi një përditësim për aplikacionin e tij në iOS, i cili sjell disa përmirësime të rëndësishme si mbështetjen e formatit HD për video-thirrje. Ky funksion punon vetëm në iPad 4. Gjithashtu është edhe një arsyje tjetër për të  shkarkuar këtë përditësim pasi që Skype në versionin 4.1 sjell...
 • Shërbimi nga Skype për video-mesazhe tani në dispozicion në Desktop dhe në pajisje telefonike

  Shërbimi për dërgimin e video-mesazheve më në fund është në dispozicion për të gjithë përdoruesit e Skype-it. Ky shërbim është në dispozicion tek Windows Desktop, Windows 8, OS X, iPhone, iPad, Android dhe BlackBerry. Shërbimi aktualisht nuk është në dispozicion vetëm në Windows Phone. Për ju që nuk jeni...
 • Microsoft do të zëvendësoj Messenger me Skype

  Tashmë kemi dëgjuar mjaft thashetheme mbi planet e Microsoft-it për Skype. Më në fund kompania është duke i hedhur kartat e saj në tryezë. Pas një pune të zellshme për të ngushtuar hendekun mes Messenger-it dhe blerjes së VoIP, platforma e vjetruar për porosi çasti vërtetë duhet pensionuar, ndërsa...
 • Skype për Android kalon 70 milion shkarkime!

  Eshtë raportuar se Skype për Android është shkarkuar 70 milion herë nga Google Play Store, në fakt raportohet se më shumë se 1300 pajisje të bazuara në Android si Samsung, HTC, Sony Ericsson, Motorola, LG e shumë marka të tjera e përdorin Skype. Skype për Android ju mundëson të...
 • Skype: 34 milionë njerëz online

  Skype ka njoftuar se ka arritur një sipërmarrje të re me aktivtetin prej 34 milionë njerëzve online në të njëjtën kohë. Skype është një shërbim, i cili ju mundëson të bëni thirrje në numra telefonik me para, ndërsa thirrje falas nga çdo smartphone në kompjuter falas, dhe anasjelltas. Eshtë...
 • 10 aplikacionet me të shkarkuara për vitin 2011

  Ky ishte një vit dominimi për lojën me të popullarizuar në botë, Angry Birds. Angry Birds është loja më e shkarkuar në botë dhe është rënditur në pozitën e parë si loja më e shkarkuar në botë për vitin 2011. Shikoni listën e aplikacioneve me të shkarkuara në vitin...
 • Yahoo, prezanton Hub

  Tekst mesazhet pa pagesë janë bërë një normë e përditëshme tani, në sajë të ardhjes së shërbimeve si WhatsApp dhe Kik Messenger, Yahoo ka menduar të prezentoj një shërbim të saj për mesazhe pa pagesë të quajtur Hub. Hub, është një aplikacion për platformën Android që lejon përdoruesit të...