sms

 • Facebook Messenger mundëson dërgimin e SMS-ve tradicionale

  Facebook ka njoftuar se është në testim e sipër të një versioni të ri të aplikacionit Messenger për Android në të cilin do të inkorporohet edhe dërgimi dhe pranimi i SMS-ve tradicionale. Me këtë Facebook synon që të rrisë përdorimin e Messenger-it dhe kështu njerëzit të kalojnë më shumë...
 • Google lanson aplikacionin Messenger për Android

  Tani, në Google Play Store është lëshuar një aplikacion i ri nga Google i quajtur Messenger. Me këtë aplikacion, ju mund të dërgoni dhe të pranoni SMS dhe MMS mesazhe nga ndonjë telefon. Dhe nëse mendoni se është një aplikacion vetëm për Lollipop, atëherë jeni gabim, aplikacioni punon me...
 • Shkruaj në Twitter. Është falas nga IPKO!

  Prej tani të gjithë ata që kanë llogari në Twitter mund të dërgojnë dhe pranojnë cicërimat e tyre, përmes SMS-ve nga telefonia mobile IPKO, e më e mira e kësaj është se SMS-at e dërguar janë falas. Si dërgimi ashtu edhe pranimi i cicërimave janë shumë të thjeshta, vetëm...
 • Shpërndani foto në Twitter përmes tekst-mesazheve

  Nuk ka shifra të sakta që tregojnë se sa përdorues futen në Twitter përmes telefonave, por e dimë se shumica prej tyre përdorin më shumë telefonat sesa kompjuterat personal. Ka edhe prej atyre që cicërojnë përmes shfletuesve të telefonave me anë të Wireless ose më shërbime tjera, por në...
 • Facebook prezenton shërbim të ri për mesazhe.

  Duke hapur prezentimin me fjalët si “350 milijonë Facebook përdorues dërgojnë 4 milijardë mesazhe çdo ditë”, Mark Zukerberg prezentoi “Sistemin modernë për mesazhe” i cili përmban disa shërbime: shërbimin e njohur si dërgim të mesazheve në rrjetin social, chat komunikimin, dhe e-mail mesazhet. Të gjitha komunikimet do të vendosen...
 • Fjalëkalim të përkohshëm, për një përdorim në Facebook.

  Facebook startoi opsion për fjalëkalim të përkohëshëm e cila do të zgjat vetëm 20 minuta me qëllim që të ju mundëson përdoruesve kyçje më të sigurt nga cili do kompjuter. Kur do kyçeni në rrjetin nga komjuter të huaj ose publik, shembull në internet kafe, egziston mundësia që fjalëkalimi...
 • Merr një mesazh kur dikush tjetër kyçet në profilin tuaj në Facebook

  Në Facebook egziston mundësi për të marrë një email ose mesazh SMS, çdoherë që dikush do të kyçet në llogarin tuaj nga ndonjë sistem tjetër(kompjuter, celular). Më këtë opsion ju i tregoni Facebook-ut se nga cili komjuter kyçeni ju personalisht në llogarrin tuaj, në rastë se ndokush tjetër kyçet...
 • iVirt M – SMS përmes orës.

  Citizen, është një kompani japoneze e cila prodhon orë dore. Kjo kompani njoftoi që ka prodhuar një orë dore e cila mund të merr tekst mesazhe nga telefoni juaj celular. Ora dores i njohur si i:VIRT M, sihronizohet me telefon celular përmes Bluetooth teknologjis. Po arriti një SMS në...