softuer

 • Android Market tani posedon mbi 400.000 aplikacione.

  Tani ka mbi 400.000 aplikacione në dispozicion për shkarkim nga Android Market, thonë nga Distimo, një kompani e cila analizon tregun mobil. Android Market është shum afër që të mposht Apple App Store e cila momentalisht ka gjysëm milioni aplikacione në dispozicion. Është vlersuar se Android do të barrazohet...
 • Mbi 100 milionë aplikacione janë shkarkuar nga Mac App Store

  Apple njoftoi se dyqani online Mac tejkaloi njëqind milionë shkarkime të aplikacioneve për më pak se një vit pasi ishte startuar ky shërbim. Ky numër e bën Mac App Store një nga dyqanet më të mëdha dhe me rritje më të shpejtë për PC softuerin në botë. Mac App...
 • Përdorni aplikacionet e Windows në Mac përmes WinOnX

  Nëse ju keni ndryshuar kohët e fundit kompjuterin Windows në një kompjuter Mac, ju do të keni probleme në gjetjen e alternativave për disa aplikacione që ju nevoiten. Sigurisht, ka shumë aplikacione në dispozicion për të dyja platformat, por disa prej tyre kushtojnë të holla dhe besoj që ju...
 • Apple përditëson iOS 5 për të rregulluar problemet e baterisë

  Përditësimi i sistemit operativ iOS 5 u bë gjatë natës dhe Apple tha se janë gjetur disa vrima që kanë ndikuar në jetën e baterisë, prandaj është përditësuar iOS 5, i cili vjen shumë më i sigurtë se sa versioni paraprak. Javën e kaluar, Apple pranoi të metat e...
 • Apple lëshon në përdorim dyqanin online për Mac aplikacione.

  Apple ka lëshuar në përdorim Mac App Store me mbi 1.000 aplikacione falas, dhe me pagesë, për Desktop kompjuterët Mac. Diçka ngjajshëm si dyqani për aplikacione mobile për iPhone/iPad, përdoruesit e Mac do të përdorin iTunes për shkarkim, update, dhe blerje të softuerëve të ndryshme për desktop kompjuterët e...