spiral

  • Project Ara do të lansohet muajin e ardhshëm në Barcelonë

    Spekulimet e fundit për Project Ara thonë se telefoni modular me disa nga pjesët e tij do të vijë muajin e ardhshëm në Kongresin Botëror Mobil që do të mbahet në Barcelonë. Në këtë panair pritet të prezantohen pesë komponente modulare si dhe një version përfundimtar i pajisjes modulare....