store

 • Apple dyfishon sasinë për aplikacion në App Store në 4GB

  Qysh në ditët e para të hapjes së dyqanit Apple App Store në vitin 2008, kompania ka ofruar një sasi të limituar tek zhvilluesit prej 2GB për aplikacion, por nga tani gjërat kanë ndryshuar. Apple iu lejon zhvilluesve të paraqesin aplikacione me sasi deri në 4GB, sasi e cila...
 • Xiaomi me dyqan ndërkombëtar për aplikacione

  Xioami ka pasur shumë sukses me dyqanin e aplikacioneve në Kinë, që tani është dyqan ndërkombëtar duke ju lejuar zhvilluesve nga Hong Gong, Tajvan, dhe Singapore të tregojnë produktet e tyre. Dyqani i aplikacioneve të kompanisë kineze ka mesatarisht 50 milionë shkarkime në ditë. Kjo shifër përfshin edhe shkarkimet...
 • Microsoft Office për iPad dominon në vendin e parë në AppStore

  Kompleti i aplikacioneve të Microsoft Office për iPad ka zënë vendin e parë në Apple App Store, brenda 24 orëve. Tri aplikacionet që janë falas për shkarkim, por që kërkojnë abonim prej 99 dollarë për të rregulluar dokumentet apo përdorur funksionet e tjera janë duke zënë vendet e para...
 • Google sjell version të ri për PlayStore

  Google ka lëshuar një përditësim për aplikacionin e tij në Android, Play Store, duke sjellur versionin 4.6.16 me shumë funksione të nevojshme, gjithashtu edhe me disa ndryshime në ndërfaqen e aplikacionit. Njëra prej veçorive  më të rëndësishme të shtuara është aftësia për të instaluar një grumbull aplikacionesh që gjenden...
 • Apple feston 5 vjetorin e App Store duke zbritur çmimet

  Disa nga aplikacionet dhe lojërat më të popullarizuara në platformën iOS kanë zvogluar çmimin në zero. Promovimi ende nuk është sqaruar zyrtarisht nga Apple në faqen e internetit, por sipas disa raporteve mendohet se mund të jetë lidhur me 5 vjetorin e App Store. Lista e aplikacioneve falas përfshin:...
 • Apple punon në dyqanin e ri!

  Eshtë njoftuar se Apple është duke punuar për ta riparuar dyqanin e ri online të quajtur “New Apple Store.” “Apple është duke lansuar dyqanin e ri online me mjete krejtësisht tuajat, me të cilat mund të menaxhoni në dyqanin e Apple. Krijim propozimi, mandat statusi, dhe një ndërfaqe e...
 • AppsFire: Egzistojnë më shum se një milion aplikacione

  Tregu i telefonave të zgjuar është në rritje, dhe me të bashk edhe numri i aplikacioneve mobile. Në raportin e platformës për zbulimin e aplikacionive AppsFire qëndron se numri i përgjithshëm i aplikacioneve tek Apple App Store dhe Android Market është një milion. Sipas Apps Fire jo gjithë aplikacionet...
 • Yotube starton online videotekën

  Shitorja në youtube për përdoruesit shqiptar është e zbrazët, por me vet faktin që është në dispozicion ndoshta sygjeron në atë se në të ardhmen do mund te huazohen filma edhe tek ne, sigurisht nëse rregullohen të drejtat autoriale. Sa i përket videotekës amerikane, bëra disa gjiro duke përdorur...