sunrise

  • Microsoft blen shërbimin Sunrise Calendar

    Microsoft ka blerë aplikacionin e famshëm Sunrise Calendar për 100 milionë dollarë. Sunrise është një aplikacion me një dizajn atraktiv i sinkronizuar me një numër të madh shërbimesh si me kalendarin nga Google, iCloud, Microsoft Exchange si dhe evenimentet në Facebook. Po ashtu, ky aplikacion, që ofrohet falas për...