tastiere

  • Tastierat kompjuterike mund të zbulojnë sëmundjen e Parkinson-it (Video)

    Është vërtetë vështirë të identifikohet sëmundja e Parkinson-it në fazat e hershme pasi që nuk ka ndonjë laborator testues për t’i diagnostikuar simptomat e tij delikate. Një grup hulumtues nga MIT besojnë që përgjigjja qëndron në diçka që thuajse të gjithë e përdorim: tastiera kompjuterike. Ata kohëve të fundit...
  • iOS 7.1.1 vjen me disa përmirësime të vogla

    Apple ka lëshuar një përditësimë për iOS duke sjellur versionin iOS 7.1.1, përditësim i cili sjell disa përmirësime të vogla duke rregulluar disa lëshime apo hapsira dhe duke përmirësuar sigurinë. Përditësimi i ri i iOS-it ka një madhësi prej 26.1MB dhe sjell përmirësime tek Touch ID dhe tek disa...
  • Google lanson një tastierë të re në Andorid

    Duke filluar nga sot, ju mund të shkarkoni në pajisjen tuaj në Android tastierën e lehtë dhe të menqur me eksperiencë nga Nexus. Google kryesishtë është duke u mundur t`iu sjell përmisime pajisjeve me sistem operativ Andorid. Më parë kishte sjellur  shërbimin e ri Play Music, përmisimet në Google...