TechCrunch

  • Yahoo blen aplikacionin Blink

    Yahoo ka blerë aplikacionin Blink, i cili shërben për dërgimin e fotove, teksteve dhe mesazhet që vetë-shkatrrohen. Aplikacioni Blink, që është krijuar në vitin 2011, konfirmoi blerjen e tanishme përmes një cicërime në Twitter duke thënë se jemi të knaqur që tani jemi pjesë e Yahoo-së. Pasi tani Blink...
  • Firesheep thyen Facebook llogari përmes WiFi.

    Shtojca për Firefox – Firesheep ju mundëson të thyeni shum lehtë ndonjë profil ose llogari të rrjeteve sociale, dhe faqe tjera vulnerability përmes WiFi rrjetit duke ju vjedhur “cookies“. “Kur futeni në ndonjë uebfaqe zakonisht filloni duke ju dërguar emrin e llogaris dhe fjalëkalimin. Serveri pastaj kontrollon nëse profili...
  • Dje në facebook shokët tuaj kishin mundësi të lexojnë të gjitha “chat” bisedat.

    Facebook riktheu chatin i cili ishte larguar për arsye se ishte zbuluar një lëshim në pivatësin. Lëshimi fillimisht u zbulua nga TechCrunch, të cilët lajmëruan se duke përdorur opcionin “Preview my Profile”, nga mundësit për privatësi, mund ti shikosh të gjitha bisedat e shokëve(friends). Reagimi i facebook rreth këtij...