tizen

 • Samsung Z1 arrinë më shumë se 100.000 shitje

  Disa javë më parë, Samsung lansojë telefonin e parë me sistem operativ Tizen, Z1, i cili theu të gjitha pritshmërit për nga numri i shitjeve duke arritur deri tani mbi 120.000 njësi të shitura. Ndërkohë që këto shifra nuk janë edhe aq mbresëlënëse në krahasim me numrin e shitjeve...
 • Samsung Z1, telefoni i parë me sistem operativ Tizen

  Samsung më në fund ka lansuar telefonin e parë të mençur me sistem operativ Tizen, Z1. Sistemi operativ nga Samsung dhe Intel, Tizen, është lansuar në vitin 2013, por nuk ka qenë pjesë e asnjë pajisje telefonike në treg. Pajisja e mençur do të jetë në dispozicion në Indi...
 • Samsung Z, telefoni i parë me Tizen OS nga Samsung

  Pas shumë pengesave, Samsung më në fund lanson telefonin e parë të mençur me platformën Tizen, i quajtur thjeshtë Samsung Z. Samsung Z vjen me ekran Super AMOLED 4.9 inç, rezolucion 1280×720, procesor QuadCore 2.3GHz, 2GB RAM, 16GB memorje të intergruar, 8 megapiksel kamerën para dhe 2.1 megapiskel kamerën...
 • Firefox OS, Ubuntu Touch, Tizen dhe Sailfish rivalë të Andorid dhe iOS

    Gjatë këtij viti janë lansuar shumë sisteme operative si Firefox, Ubuntu Touch, Tizen dhe Sailfish. Deri tani ende vazhdojnë të dominojnë sistemet operative nga Google dhe Apple, por këto katër sisteme operative të reja mendohet se mund të arrijnë Apple dhe iOS duke bërë pajisjet e tyre me...