torrent

 • Zbulohet kodi misterioz në Pirate Bay

  Pas bastisjes që ndodhi në një qendër të dhënash në Stockholm, policia suedeze arriti të rrëzojë serverin e ueb faqes më të famshme për shpërndarjen e dosjeve, Pirate Bay. Megjithatë, Pirate Bay nuk ishte ueb faqja e vetme që ishte rrëzuar gjatë këtij sulmi, edhe ueb faqet e tjera...
 • ‘The Wolf of Wall Street’ është filmi më i pirateruar i 2014

  The Wolf of Wall Street, që shfaq jetën ‘përrallore” të vërtetë të Martin Scorsese, është filmi më i shkarkuar ilegalisht në vitin 2014. Filmi i animuar nga Disney, Frozen ishte i dyti në listë, thotë një raportues nga Hollivudi, duke cituar kompaninë për ndjekje të piraterisë Excipo. Të dy...
 • ‘The Interview’ tashmë pjesë e uebfaqeve me torrent

  The Interview është shkarkuar përafërsisht 900.000 herë brenda 24 orëve pas shfaqjes në uebfaqet me torrent, transmeton ITshqip. Kompania për ndjekjen e piraterisë, Excipo ka pretenduar se filmi është shkarkuar nga 904.237 klient dje deri në orën 16.00. Po ashtu, më vonë TorrentFreak raportoi që filmi komedian është shkarkuar...
 • Rrëzohet Pirate Bay pas një sulmi në Suedi

  Uebfaqja për shpërndarjen e dosjeve Pirate Bay është rrëzuar, pasi policia suedeze bastisi një qendër të dhënash në Stockholm në mëngjesin e së Martës. Uebfaqja nuk ngarkohet asesi edhe nëse provoni t’a vizitoni në të gjithë shfletuesit, nuk funksionon. ” Kemi goditur dhomën e serverit të PirateBay në Greater...
 • Bastisje europiane në Pirate Bay.

  Në një bastisje të kordinuar mes shërbimeve policore e 14 vendeve Europiane, arritën që për një kohë të ndalin shërbimet e Pirate Bay. Sipas Torrent Freak akcioni ishte planifikuar afër dy vjet dhe kishtë targetuar skenën pirate që mirret me shpërndarjen e materialeve warez. Në këtë aksion policia kishte...