tremujorin

  • Twitter fiton 12 cent për çdo shpërndarje!

      E gjithë vëmendja ishte tek rritja e përdoruesve të rrjetit social kur kompania prezantoi përfitimet për tremujorin e katërt të vitit të kaluar. Twitter tha se kishte 288 milionë përdorues aktiv deri në fund të tremujorit të katër, një rritje për 20% në krahasim me periudhën e ngjashme...
  • Shitjet e video lojrave shënuan rënie për…

    Sipas një raporti të analistëve nga kompania NPD, në tremujorin e parë të këtij viti në SHBA është shënuar rënie e konsiderueshme e video lojrave në treg, për pothuajse 42%, krahasuar me periudhën e njejtë të vitit të kaluar. Analistët sidomos janë të befasuar me muajin prill, kur kanë...
  • Opera e sukseshme

    Opera për tremujorin e kaluar njoftoi se ka shënuar rritje të të ardhurave dhe fitimeve, kurse publikoi dhe blerjen e dy kompanive të specijalizuara për reklama në paisjet mobile. Të ardhurat e Opera-s nga viti i kaluar e cila kap një shifër prej 193,6 janë rritur në 253,1 milion krona...