trojan

  • T9000, virusi i ri që po shpërndahet në Internet

    Një virus i ri e tepër i sofistikuar po shpërndahet në Internet, virus përmes të cilit mund të vidhen të dhëna, fjalëkalime por edhe të merren video-xhirimet nga bisedat e bëra përmes Skype. Virusi i quajtur T9000 është vazhdim dhe version më i avancuar i virusit më të mëparshëm që...