tumblr

 • Tumblr ndryshon pamjen në Android

  Tumblr zbuloi të hënën ndryshime dramatike në aplikacionin e tyre në Android. Kjo platformë njoftoi se ka krijuar një dizajn krejtësisht ndryshe duke shtuar animacione të tjera postare, imazhe më të shquara dhe disa përditësime tjera. Tani Tumblr është në dispozicion në Google Play për Android, dhe gjithashtu ju...
 • Tumblr tani me mbi 100 milion bloga

  Tumblr arrin mbi 100 milion blogje dhe mbi 44.6 milionë postime blogjesh duke përdorur këtë platformë. Tumblr kishte arritur sukses të madhë gjatë vitit 2012, ku ishte rradhitur në njërën prej 10 uebfaqeve më të vizituara në botë. Në Mars të këtij viti, kompania njoftoi se ka në plan...
 • Luani Angry Birds edhe në Facebook Timeline

  Kompania krijuese e lojës së famshme Angry Birds, Rovio, ka njoftuar në blogun e saj zyrtar se prej tani Angry Birds mund të luhet edhe në Facebook Timeline përmes Share & Play. Tani, përdoruesit e Facebook mund të përplasin zogjtë e zemëruar drejtpërdrejtë në Facebook Timeline, pastaj edhe të...
 • Amerikanët shpenzojnë 23% të kohës në rrjetet sociale (infografikë)

  Amerikanët shpenzojnë gati një të katërtën e kohës së tyre për të qëndruar në linjë (ang. online) në rrjetet sociale, thotë një raport i lëshuar nga Nielsen. Sipas raportit të Nielsen, rrjetet më të popullarizuara dhe me të vizituara nga amerikanët janë: Facebook, e dyta Blogger, pastaj renditet Tumblr,...
 • Blogger me aplikacion zyrtar për iOS dhe Android

  Google ka lansuar aplikacionin e saj zyrtar të sistemit blogues, Blogger.com për iOS dhe Android. Aplikacioni është në dispozicion për versionin iOS 3.2 dhe më lartë. Ky aplikacion ju lejon përdoruesve të shkruajnë dhe të botojnë postime në blogjet e tyre me fotografi dhe lokacione, ai gjithashtu ju lejon...
 • Tumblr kalon 10 miliardë postime

  Tumblr, shërbimi popullor i mikro-blogjeve dhe rrjeteve sociale me bazë në Nju Jork, kaloi 10 miliardë postime të premten. Kompania e festoi këtë arritje, duke shfaqur në panelet e bloguesve disa dekorime me ngjyrë të kuqe, të verdhë, vjollcë dhe ngjyrë rozë. Në mesin e muajit qershor, Tumblr kishte...