tweets

 • Twitter do të cenzurojë tweets.

  Twitter njoftoi ndryshime në përdorimin e tij, ndryshim i cili do ti mundësoj rrjetit social të cenzurojë tweets në disa shtete të caktuara. Ky ndryshim menjëher hyn në fuqi. Sipas blogut zyrtar të Twitter, arsyeja për këtë veprim është se rrjeti social po përhapet shum më shum në shtete...
 • Twitter me dizajn të ri

  Me një shikim, ju mund të shihni gjithçka për një person. Sytë fillojnë ngadal në pjesën e sipërme, pastaj syri bie pak më poshtë tek kolona e majtë dhe me pas edhe tek kolona e djathtë. Tabi “Connect”, sidomos seksioni “Interactions” është tepër i vlefshëm, sepse ai tregon gjithçka...
 • Twitter me 100 milionë përdorues aktivë në muaj?

  CEO i Twitter, Dick Costolo zbuloi disa statistika interesante në lidhje me rritjen e Twitter, duke përfshirë edhe atë se Twitter ka më shumë se 100 milionë përdorues aktivë në muaj. Twitter së fundi ka qëndruar në shumë lista të suksesit. Mikroblogu ka kaluar 200 milionë cicërima në ditë...
 • Bebja e Beyonce’s vendos rekord të ri në Twitter

  Rekordet janë bërë për t’u thyer, dhe e gjithë kjo histori e thyerjes se rekordit filloi kur diva e muzikës, Beyonce shkroi në Twitter se është shtatëzënë. Ky lajm theu rekordin paraprak, duke siguruar një rekord të ri prej 8.868 cicërima në sekondë. Të ju tregojmë me saktësisht se...