v13

  • Xhibitionist – Jahti më super luksoz në botë (Video)

    Ky super jaht luksoz është dizajnuar nga kompania Grey Designs, dhe është i gjatë 75 metra dhe paraqet një përzierje të shkëlqyer të teknologjisë dhe përsosjes. Ky jaht super luksoz përveç pamjes premtuese nga jashtë, mban brenda vetes një qytet te vogël, apo gjithçka që gjendet në një lagje të...