viber

 • Viber ofron qasje në të dhënat e përdoruesve!

  Nëse jeni pëdorues i Viber-it, atëherë do të ishte mirë të keni pak kujdes se çfarë flisni apo shkruani në këtë shërbim. Sipas raporteve të fundit, Viber aktualisht ka hequr dorë nga të dhënat e përdoruesve duke përfshirë mesazhet dhe thirrjet telefonike. Të dhënat e përdoruesve të Viber-it janë...
 • Viber sjell dizajn të ri në iOS

  Versioni i fundit i Viber-it në iOS sjell një dizajn të ngjashëm me pamjen e përgjithshme të iOS 7. Po ashtu, ky version përveq dizajnit sjell një numër të madh karakteristikash të reja. Njëra prej tyre është mundësia për bllokimin e një numri ose kontakti nga thirrjet apo mesazhet....
 • Shërbimi Line arrin 400 milionë përdorues

  Aplikacioni për dërgimin e mesazheve nga Japonia, Line, ka njoftuar se ka arritur 400 milionë përdorues të regjistruar, duke u rritur nga 300 milionë që kishte në muajin Dhjetor të vitit të kaluar. Kujtojm se përdorues të  ” regjistruar ” është një term ndryshe nga përdorues ” aktiv “,...
 • Viber 4.2 në Android ju lejon të bllokoni kontakte

  Viber ka lëshuar një përditësim të ri në platformën mobile Andorid për aplikacionin që tani ju sjell disa karakteristika të dobishme dhe të reja. Tani ju mund të zgjedhni një numër ose një kontakt që ju dëshironi të mos pranoni thirrje, pra ta bllokni numrin e zgjedhur. Ndryshimet e...
 • Viber arrin edhe në Linux

  Aplikacioni i popullarizur për të biseduar dhe dërguar mesazhe falas, Viber, tani është në dispozicion edhe në platformën Linux. Sipas zhvilluesve, Viber është testuar dhe punon mirë në sistemet operative Ubuntu, Mint dhe Zorin. Viber kërkon regjistrim përmes pajisjes tuaj telefonike dhe mundëson sinkronizimin e kontakteve telefonike dhe mesazheve...
 • Viber lansohet në BlackBerry OS 5 dhe OS 7

  Viber ka lansuar shërbimin e tij falas në BlackBerry OS 5 dhe OS 7, duke ju lejuar të dërgoni meshaze falas dhe thirrje falas në rrejtin 3G dhe përmes Wi-Fi -it. Viber tani është në dispozicion në Android, BlackBerry OS 10, iOS, Nokia S40, Symbian OS dhe Windows Phone....
 • Yahoo, prezanton Hub

  Tekst mesazhet pa pagesë janë bërë një normë e përditëshme tani, në sajë të ardhjes së shërbimeve si WhatsApp dhe Kik Messenger, Yahoo ka menduar të prezentoj një shërbim të saj për mesazhe pa pagesë të quajtur Hub. Hub, është një aplikacion për platformën Android që lejon përdoruesit të...
 • Me Viber, flisni falas përmes telefonit tuaj mobil.

  Viber është një aplikacion mobil për Android dhe iPhone i cila shumë lehtë integrohet me kontakt listën tuaj dhe ju mundëson të komunikoni falas me shokët dhe të afëmit tuaj kudo qoftë nëpër botë. Gjithçka që ju nevojitet për të krijuar një bisedë falas dhe me një cilësi të shkëlqyeshme...