videove

  • Twitter lanson shërbimin Periscope në iOS

    Twitter lansoi sonte shërbimin Periscope, një aplikacion që iu lejon përdoruesve të transmetojnë videot e tyre drejtpërdrejt. Tani, ky aplikacion është në dispozicion vetëm për përdoruesit e platformës iOS, derisa versioni për Android është ende duke u punuar. Aplikacioni i ri është falas për të gjithë transmetuesit e videove...
  • YouTube tani mbështet funksionin për të shikuar video edhe kur jeni jashtë linjës

    Ka kaluar një kohë e gjatë që nuk kemi dëgjuar për aftësinë e shumë pritur të Youtube-së për të shikuar videot edhe kur jemi jashtë linjës (offline). Ishte thënë që një funksion i tillë do të jetë në dispozicion në dy plaformat mobile, iOS dhe Android. Po ashtu, Google...