watch

 • Apple Watch tani në dispozicion për para-porosi

  Apple Watch është në dispozicion tani për para-porosi në uebfaqen Apple Store. Aktualisht, kjo është mënyra e vetme për të porositur orën nga Apple, e cila do të fillojë të dërgohet më 24 Prill. Që nga tani, ju mund të shikoni dhe kontrolloni këtë orë tek ndonjë person që...
 • Apple porositë 6 milionë ora të mençura për lansim

  Apple ka porositur më shumë se 6 milionë ora të mençura Apple Watch nga furnizuesit e kompanisë nga Azia. Ora nga kompania Apple pritet të arrijë në dyqanet me pakicë të kompanisë nga fundi i muajit Prill, transmeton itShqip.com. Gjigandi teknologjik është vazhdimisht duke u munduar të zhvillojë teknologjinë...
 • Apple lëshon versionin iOS 8.2 Beta

  Tashmë e dimë që Apple Watch do të lansohet brenda tre muajve të parë të këtij viti, por këtu kemi një dëshmi të lansimit që përputhet me versionin madhështor të ardhshëm nga iOS. 9to5Mac ka vërejtur që versioni i fundit beta iOS 8.2 për iPhone shton mbështetjen e Bluetooth...
 • 71% e të gjitha orave të mençura janë shitur nga Samsung

  Nëse ju keni ndonjë orë të mençur, atëherë shanset janë të mëdha që ajo të jetë nga kompania Samsung. Kjo është ajo se qfarë tregojnë hulumtimet e fundit në markete. Samsung është aktualisht në pozitën e parë në botë sa i përket pajisjeve që mund të vishen. Gjiganti i...
 • Ora e mençur nga Samsung do quhet “Galaxy Gear”

  Ora e mençur nga Samsung do quhet Galaxy Gear dhe do jetë pjesë ekzistuese e vargut Galaxy të kompanisë. Nuk ka shumë informata rreth kësaj ore të mençur nga Samsung, por ka shumë gjasa se do përdor një version të modifikuar të sistemit operativ Android. Po ashtu, ka thashetheme...