whatsapp

 • Facebook me përfitime të jashtëzakonshme

    Facebook shpalosi përfitimet prej 701 milionë dollarëve për tremujorin e katërt të vitit të kaluar, duke u rritur për 34% nga viti 2013. Të ardhurat nga reklamat u rritën për 53% në 3.59 miliardë dollarë, thuajse 70% e tyre u arritën nga reklamat tek pajisjet telefonike. Gjigandi i...
 • WhatsApp tani me mbi 700 milionë përdorues aktiv

  Shërbimi për mesazhe WhatsApp tani ka mbi 700 milionë përdorues aktiv brenda muajit, duke u ngritur për 100 milionë përdorues brenda katër muajve. Njoftimi është bërë nga drejtori ekzekutiv Jan Koum përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ku ai gjithashtu zbuloi që përdoruesit e aplikacionit WhatsApp tani dërgojnë...
 • Windows Phone, Android dhe disa pajisje me iOS rrezikohen nga një virus kompleks

  Një virus i ri, i konfirmuar nga Kaspersky Labs, është duke u sillur në pajisjet telefonike. Duket se virusi ka për qëllim pajisjet telefonike me platformë mobile Windows Phone dhe Android. Po ashtu, pajisjet që janë të modifikuara (jailbreak) nga Apple janë gjithashtu të infektuara, si dhe disa aplikacione...
 • Facebook Messenger arrinë 500 milionë përdorues aktiv

  Këtë vit Facebook ndau funksionin për bisedim nga aplikacioni kryesor duke e kthyer atë në aplikacion të veçantë, që shumë shpejtë u bë edhe i detyrueshëm për ata që përdornin Facebook-un për të biseduar. Pavarësisht nga vlerësimi i dobët (vetëm me një yll), aplikacioni Messenger ka arritur 500 milionë...
 • WhatsApp rikthehet në Windows Phone

  Disa javë më parë, WhatsApp largoi aplikacionin e tij nga Windows Phone. Arysjet ishin cituara se kanë të bëjnë me probleme teknike dhe asgjë më tepër nuk është thënë për këtë çështje. Që atëherë, WhatsApp ka punuar me Microsoft-in për të rregulluar këtë problem. Çfardo qoftë problemi, aplikacioni është...
 • Viber ofron qasje në të dhënat e përdoruesve!

  Nëse jeni pëdorues i Viber-it, atëherë do të ishte mirë të keni pak kujdes se çfarë flisni apo shkruani në këtë shërbim. Sipas raporteve të fundit, Viber aktualisht ka hequr dorë nga të dhënat e përdoruesve duke përfshirë mesazhet dhe thirrjet telefonike. Të dhënat e përdoruesve të Viber-it janë...
 • WhatsApp arrin 500 milionë përdorues

  Shërbimi i famshëm për dërgimin e mesazheve, WhatsApp, ka arritur 500 milionë përdorues, numër i cili nuk paraqet të gjithë përdoruesit e këtij shërbimi por tregon për përdoruesit aktiv që përdorin këtë shërbim rregullisht. Kjo shifër vjen brenda një kohe të shkurt pasi që kompania ishte blerë nga Facebook-u,...
 • Facebook do ta blejë WhatsApp për 16 miliard dollarë

  Facebook njoftoi se do te blej kompaninë WhatsApp e cila njihet për aplikacionin e saj të dërgimit të mesazheve në pajisjet mobile, për një vlerë rreth 16 miliard dollarë. Facebook tha se do të paguajë 4 miliard dollarë në para të gatshme dhe rreth 12 miliard dollarë në formë...
 • WhatsApp dyfishon numrin e përdoruesve aktiv brenda 10 muajve

  Shefi i aplikacionit WhatsApp, Jan Koum njoftoi të hënën se platforma për dërgimin e mesazheve tani ka arritur 430 milion përdorues aktivë. Vlera është rritur për 200 milion që nga prilli i vitit 2013, që do të thotë se përdoruesit janë dyfishuar për më pak se një vit. Po...