wireless

  • Bartni skedarët përmes rrjetit pa tela

    A nuk do të ishte e shkëlqyer të bartni skedarët nga kompjuteri në telefonin tuaj pa pasur nevojë për kabllo apo shërbimet e ruajtjes së të dhënave online siç është Dropbox. Filedrop e bën të mundshme këtë gjë, dhe është pa pagesë për sisteme të ndryshme operative siç janë...
  • Seagate prezanton hard disqe pa tela për telefona dhe tableta

    Kompania Seagate ka sjellur tri modele të hard disqeve që ofrojnë hapësirë për akumulimin e të dhënave. Modeli i parë, Seagate Seven, do të jetë disku më i hollë portativ me 500GB me lansimin në fund të këtij muaji. Modeli tjetër, Seagate Personal Cloud, ofron hard disk 3TB, 4TB...
  • Bluetooth 4.2 vjen me shpejtësi dy herë më të madhe

    Bluetooth prazantoj versionin 4.2 të protokollit me rrjet pa tela (Wireless). Bluetooth 4.2 përmban një numër të madh përmirësimesh në krahasim me paraardhësin e tij duke shtuar edhe aftësin për t’u kyçur në internet. Versioni i ri i Bluetooth do të jetë 2.5 herë më i shpejtë ndaj versionit...