Xbox 360

  • Microsoft Surface arrin 1.5 milionë shitje

    Pas lajmit që tabletat me sistem operativ Android kanë arritur iPad-in nga Apple, kjo thuajse mposhti shpresat për Microsoft-in i cili pretendon që të shet mbi dy milionë tableta Suface. Sipas disa burimeve nga Microsoft thuhet se kompania ka shitur vetëm 1.5 milionë tableta Suface RT dhe Surface Pro....
  • Shitjet e video lojrave shënuan rënie për…

    Sipas një raporti të analistëve nga kompania NPD, në tremujorin e parë të këtij viti në SHBA është shënuar rënie e konsiderueshme e video lojrave në treg, për pothuajse 42%, krahasuar me periudhën e njejtë të vitit të kaluar. Analistët sidomos janë të befasuar me muajin prill, kur kanë...
  • Video Lojrat më të Piratuara për Vitin 2010.

    Call of Duty:Black Ops është video loja më e Piratuar për vitin 2010 ku sipas statistikave të TorrentFreak janë shkarkuar ilegalisht afër 4 milion kopje për 1 muaj, por kjo aspak nuk ka penguar që Call of Duty:Black Ops të thyej rekordet e shitjes ku për një javë ka...