youtube

 • Dallimi ndërmjet videove 4K dhe HD

  Janë bërë shumë biseda dhe shumë polemika rreth televizorëve dhe kamerave 4K, por të vërtetën mund ta shikoni në video më lartë ku janë treguar dallimet ndërmjet kualitetit të videove 4K dhe HD. Edhe pse ju do shikoni videon në YouTube dhe jo në ndonjë ekran 4K, ndryshimet vizuale...
 • YouTube po teston Moodwall që ju të gjeni videot sipas disponimit

  YouTube është duke testuar mënyrën e re për gjetjen e përmbajtjes të quajtur Moodwall. Një imazh i pamjes së re u publikua nga James Dart i Guardian, që shfaq mundësinë që “të bëni kërkim për video sipas disponimit”. Disponimet e ndryshme që ofrohen fillojnë nga ‘Funny’ (qesharake), ‘Fast’ (shpejtë)...
 • Përmbajtja e Google Video lëvizë në YouTube

  Disa vjet më parë, Google lansoi shërbimin e vet për shpërndarjen e videove në internet dhe qëllimi kryesor i saj ishte të konkuroj me YouTube, shërbim ky i quajtur Google Video. Pak më vonë, Google bleu shërbimin e shpërndarjes së videove YouTube, që sot është shërbimi apo rrjeti më...
 • YouTube teston dizajnin e ri?

  A mendoni se YouTube është aktualisht në testimin e dizajnit të ri? Ndoshta, por dikush arriti të fotografoj këtë dizajn, i cili thuhet të jetë dizajni i ri i YouTube, të gjitha fotografitë e mëposhtme janë bërë në versionin e fundit të Google Chrome për MacBook Pro 17. Testimi...
 • Angry Birds, loja më e mirë në botë!

  Angry Birds është aplikacion për të gjitha platformat, dhe është emëruar si loja më e mirë në botë. Ky është çmimi i dytë për Angry Birds si loja më e mirë nga Carphohne Warhouse në Londër. Çmimi i dytë ju dedikua aplikacionit Sky Sport, i cili gjithashtu mori çmimin...
 • Facebook, Google dhe Twitter së shpejti do vendosin serverat në Indi

  Ne jemi të njoftuar se kompania RIM është pajtuar të vendosë serverat e BlackBerry në Indi, por si duket edhe kompanitë e tjera gjigante si Facebook, Google dhe Twitter mund të ndjekin shembullin e kompanisë RIM dhe të marrin vendim për vendosjen e serverave të tyre në shtetin Indian....
 • Tejkaloni reklamat në YouTube

  Reklamat janë shtojca që ju ndihmojnë njerëzve që të fitojnë nga klikimet mbi to, por problemi është se tek disa video në YouTube nuk mund të tejkalohen reklamat e në disa prej tyre pas disa sekondash. Për fat të mirë përdoruesit e Google Chrome kanë mundësi që ti tejkalojnë...
 • Irani ndërpret internetin para zgjedhjeve

  Informacione të shumta nga Irani pohojnë se qeveria e Iranit do të ndaloj internetin para zgjedhjeve, dhe njerëzit e atij vendi nuk do mund të shkruajnë asgjë në Facebook e Twitter. Irani para disa ditësh ka bllokuar edhe Gmail, YouTube dhe Google Videos. Nuk ka dyshim se ky veprim...
 • Irani bllokon YouTube dhe Gmail?

  Republika e Iranit ka bllokuar zyrtarisht shërbimet: YouTube, Gmail dhe Google Videos që nga 10 shkurti. Ky nuk është lajm i mirë dhe i vogël, sepse mbi 30 milionë përdorues të internetit nuk kanë qasje në e-mailat e tyre në Gmail, nuk mund të shikojnë video në YouTube dhe...