z1

  • Samsung Z1 arrinë më shumë se 100.000 shitje

    Disa javë më parë, Samsung lansojë telefonin e parë me sistem operativ Tizen, Z1, i cili theu të gjitha pritshmërit për nga numri i shitjeve duke arritur deri tani mbi 120.000 njësi të shitura. Ndërkohë që këto shifra nuk janë edhe aq mbresëlënëse në krahasim me numrin e shitjeve...
  • Samsung Z1, telefoni i parë me sistem operativ Tizen

    Samsung më në fund ka lansuar telefonin e parë të mençur me sistem operativ Tizen, Z1. Sistemi operativ nga Samsung dhe Intel, Tizen, është lansuar në vitin 2013, por nuk ka qenë pjesë e asnjë pajisje telefonike në treg. Pajisja e mençur do të jetë në dispozicion në Indi...