zemra

  • Pamjet e para të sistemit operativ iOS 8?

    Gjenerata e ardhshme e sistemit opeartiv të kompanisë Apple, iOS 8, pritet të arrijë në Qershor me disa funksione të reja që thuhet se më shumë kanë të bëjnë me fitnes. Tani, disa foto që supozohet se janë të iOS 8, tregojnë aplikacione të reja që pritet të shtohen...
  • Ja si Samsung Galaxy S5 lexon rrahjet e zemrës

    Njëra prej karakteristikave të reja në Samsung Galaxy S5 është edhe sensori për matjen e rrahjeve të zemrës, i cili  gjendet afër kamerës së pajisjes. Ky sensor mund të lexoj rrahjet e zemrës duke mbajtur gishtin tek sensori dhe pas disa sekondave ju mund të shikoni në ekran ku...