zemres

  • Ora nga Microsoft do të monitorojë rrahjet e zemrës

    Microsoft është duke planifikuar për të lansuar një orë të mençur që do të jetë e përshtatshme për pajisjet me platforma si iOS, Android dhe Windows Phone. Ora thuhet se do të ketë aftësi për të monitoruar rrahjet e zemrës dhe do ketë mbajë baterinë deri në dy ditë....
  • Pamjet e para të sistemit operativ iOS 8?

    Gjenerata e ardhshme e sistemit opeartiv të kompanisë Apple, iOS 8, pritet të arrijë në Qershor me disa funksione të reja që thuhet se më shumë kanë të bëjnë me fitnes. Tani, disa foto që supozohet se janë të iOS 8, tregojnë aplikacione të reja që pritet të shtohen...