zhbllokim

  • Kompanitë e mëdha paguajnë Adblock Plus për zhbllokim të reklamave

    Të gjithë përdoruesit e shërbimit Adblock Plus dëshirojnë të mos shfaqen reklamat gjatë shfletimit në ueb, por gjithmonë ka të tilla që i shpëtojnë shërbimit dhe shfaqen, përfshirë ato të kompanive të mëdha si Google, Microsoft, dhe Amazon. Pra, këto kompani paguajnë shërbimin Adblock Plus për të qenë pjesë...