zuckerberg

  • Facebook do të bëjë të detyrueshëm instalimin e Messenger-it

    Facebook është vazhdimisht duke rritur kërkesën për të shkarkuar aplikacionin Messenger, dhe ka pasur edhe disa bisedime për të monetizuar aplikacionin. Pra, duket se Zuckerbergu dhe kompania e tij janë duke bërë të detyrueshme instalimin e Facebook Messenger për të gjithë ata që dëshirojnë të komunikojnë me miqët e...
  • Mark Zuckerberg konverton 5 milionë fansat e tij në abonues?

    Themeluesi i Facebook Mark Zuckerberg, ka grumbulluar më shumë se 5 milionë abonues, duke ju falenderuar një marifeti të thjeshtë. Të mërkurën, Facebook ka lëshuar në përdorim butonin Subscribe. Ky buton lejon përdoruesit të ndjekin njëri-tjetrin duke shikuar me të rejat rreth atyre përdoruesve të abonuar. Kjo mënyrë e...