Tani mund të luani Angry Birds në Facebook

Loja popullore Angry Birds erdhi edhe në Facebook, dhe që nga ky moment ju mund të luani me llogarinë tuaj në Facebook. Loja Angry Birds, së pari për iOS...

Loja popullore Angry Birds erdhi edhe në Facebook, dhe që nga ky moment ju mund të luani me llogarinë tuaj në Facebook.

Loja Angry Birds, së pari për iOS është shkarkuar 700 milionë herë vetëm në këtë platformë, duke mos llogaritur atë për Android, Java dhe Deksktop. Ndërsa tani ka ardhur edhe tek 850 milionë përdoruesit e Facebook.

Luani online përmes Facebook-ut tuaj lojën Angry Birds, duke klikuar këtu./itshqip

Video:

Categories
Web

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY