Të rinjtë shqiptarë pranë fitores së garës nga NASA, votoni që të arrihet kjo fitore

I përzgjedhur nga juria e NASA-së, ekipi nga Kosova, NatEV Explorer, vazhdon ende të qëndrojë në vendin e parë në garën prestigjioze për projektin më të mirë. Ky projekt,...

NatEV

I përzgjedhur nga juria e NASA-së, ekipi nga Kosova, NatEV Explorer, vazhdon ende të qëndrojë në vendin e parë në garën prestigjioze për projektin më të mirë.

Ky projekt, i cili vlerësohet me vota, është përzgjedhur nga NASA ndaj 350 projekteve të tjera nga 133 shtete të ndryshme. Për të vazhduar qëndrimin në pozitën e parë dhe për të fituar këtë çmim, ekipi prapa projektit NatEv Explorer ka nevojë për votën tuaj, të cilën mund ta dhuroni duke klikuar në lidhjen e mëposhtme.

NatEv Explorer aktualisht mburret me vendin e parë me mbi 57000 vota, por gjërat mund të ndryshojnë pasi që kanë mbetur edhe pak orë në dispozicion tek kjo garë e ngushtë, andaj nxitoni për të votuar./ITshqip/

Voto për NatEv këtu: https://2015.spaceappschallenge.org/award/#peopleschoice

Categories
Lajmetoplajm

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY