Tempe Run për Android

Para dy ose tri javësh kemi raportuar se loja e famshme e iPhone po vjen edhe për Android, dhe më në fund ky raportim u realizua falë kompanisë Imangi...


Para dy ose tri javësh kemi raportuar se loja e famshme e iPhone po vjen edhe për Android, dhe më në fund ky raportim u realizua falë kompanisë Imangi Studio, e cila njoftoi sot në mëngjes se versioni i Temple Run për Android është në dispozicion.

Për ata që nuk e njohin lojën: është e thjeshtë, duhet të vraponi shumë të kapërceni pengesat, të zvarriteni për ti kaluar pengesat, të mblidhni monedhat dhe të ikni nga sorrat që ju ndjekin nga pas, të cilat mezi presin që ju të gaboni dhe të ju kapin.

Loja është në dispozicion për shkarkim falas në Google Play./itshqip

Categories
Gaming

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY