Temple Run arrin 1 miliardë shkarkime

Imangi Studio, zhvilluesi mbrapa serive të lojës shumë të famshme Temple Run, ka diçka shumë të rëndësishme për t’a shpërndarë sot. Temple Run ka arritur 1 miliardë shkarkime brenda...

Temple Run arrin 1 miliardë shkarkime

Imangi Studio, zhvilluesi mbrapa serive të lojës shumë të famshme Temple Run, ka diçka shumë të rëndësishme për t’a shpërndarë sot. Temple Run ka arritur 1 miliardë shkarkime brenda platformave që ka qenë në dispozicion.

Kompania përfshin dy versione të Temple Run, por jo versionet nga Disney, Brave dhe Oz. Të gjitha lojërat janë në dispozicion në tri platformat kryesuese- Android, iOS dhe Windows Phone.

Imangi Studio ka shpërndarë gjithashtu disa statistika të përdoruesve të lojës. Duket se loja është më tërheqëse për femrat, që arrijnë 60 përqind të shkarkimeve. /itShqip

Jeni fans i serive të Temple Run? Cila është distanca më e largët që keni arritur?

Categories
Gaming

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY