Temple Run Brave tani në dispozicion për Windows Phone

Temple Run ka qenë njëra nga lojërat më të mëdha kohëve të fundit dhe tani ka lëshuar edhe versionin, Temple Run Brave, i cili është në dispozicion për përdoruesit...

Temple Run 2 Brave ITshhQIP

Temple Run ka qenë njëra nga lojërat më të mëdha kohëve të fundit dhe tani ka lëshuar edhe versionin, Temple Run Brave, i cili është në dispozicion për përdoruesit e Windows Phone 8.

Temple Run Brave vjen nga Imagni dhe Disney dhe ka karakteristikat e filmit Merida. Sidoqoftë, gjërat themelore të lojës mbeten të ngjashme me origjinalin Temple Run.

Temple Run Brave për Windows Phone 8 mund të shkarkohet në Windows Phone Store për vetëm 0.99 dollar. Fatkeqësisht deri tani nuk ka ende asnjë lajm për Temple Run 2 dhe variantin Oz se kur do arrijnë në platformën Microsoft./itShqip

Categories
Gaming

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY