Tesla do të zbulojë diçka të re në muajin e ardhshëm

Duket që Tesla kësaj radhe është duke punuar në diçka ndryshe nga veturat elektrike. Bazuar në një post nga drejtori ekzekutiv i kompanisë, Elon Musk, një linjë e re...

Tesla do të zbulojë diçka në muajin e ardhshëm

Duket që Tesla kësaj radhe është duke punuar në diçka ndryshe nga veturat elektrike. Bazuar në një post nga drejtori ekzekutiv i kompanisë, Elon Musk, një linjë e re e produkteve, duke mos përfshirë veturat, do to zbulohet më 30 Prill nga studio e kompanisë.

Gjatë një thirrje për shtyp në muajin Shkurt, Musk pa qëllim përmendi se ishte duke punuar në teknologjinë e baterive që përdor Tesla për të ndihmuar në rritjen e energjisë shtëpiake. Kjo duket të jetë zbulimi i ardhshëm nga kompania, ndonëse e vërteta do të zbulohet një muaj më vonë./ITshqip/

Categories
Lajmetoplajm

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY